måndag, november 24, 2008





































RANDOM SHOTS FROM LONDON NOVEMBER 2008
  1. Att sitta på en flygplats och vara på väg är nog en av de bästa känslorna som finns. Magnus och Torbjörn ser därför nöjda ut.
  2. Framme, nu på Stansted express in mot Liverpool Street station.
  3. Brick Lane, det finns så mycket där att man närmast blir lamslagen. Men ett mycket trevligt ställe.
  4. Fin vy från Tate Modern.
  5. Well, at the first bar thing were alright....
  6. Framför St. Paul på en härligt promenad.
  7. En glad Torbjörn i sin egen Corner store vid hörnet Charing Cross Road och Shaftesbury Ave.
  8. I korridoren efter frukost på det lilla hotellet på Queensway.
  9. En lunchöl på Prince Albert.
  10. Svårt att välja låt på jukeboxen på The Social, fredagens första klubb. Valet föll till slut på motsatserna Mogwai och The Supremes. Fast allra bäst var det när Cat Power sjöng Lost someone.
  11. ...but in this bar things were friday night. Fredagens andra klubb var soulklubben på The Phoenix. Här var det svårt att stå still.
  12. Lovely Eggs spelar upp på Antifolk festival på 12 Bar Club. En tillställning som verkligen är svårglömd. Sällan har man sett så många udda och roliga typer.
  13. Fredagkvällens tredje och sista klubb var The Borderline. Där togs det inga kort. Dansen var för intensiv och svettig för det och det var helt omöjligt att stå still. Men när vi kom tillbaka till hotellet på morgonkvisten var vi så här glada. Allt kändes extremt bra och efter att ha deffat hela hösten njöt vi extra mycket när vi klarade invägningen.











5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vill också vara ung och galen och åka till London med mina bästa kompisar. Verkar hur roligt som helst.

Ps. Jag tycker ni borde äta lite mer pizza eller nåt för ni ser lite magra ut. :-)
/Syrran

Anonym sa...

Vilka trevliga bilder! Ni verkar haft det kanon, Lagom med en helg kan jag tro på äldre dar, mer klarar man nog inte. Håller med ovan, Kan inte tro att ni kommer från ett I-land. Nog bra att välja plus meny på allt ni äter framöver. Kan bli en kall vinter :)

Anonym sa...

Sköna bilder! Underbar resa!

Förstår dock inte helt vad tidigare kommentarer handlar om. Vi är ju stenhårt deffade och ser ut att vara i toppform ... typ. (Förresten Mattias tack för att du valde den snällare bilden.)

Jag har lagt upp lite fler sköna bilder (inklusive en idolbild på dig Mattias) från resan på min blogg Andra Sahligheter.

http://sahligheter2.blogspot.com/

Torbjörn

Mattias sa...

Haha, äta mer pizza, det kan bli en kall vinter. Ni är roliga ni. Fast jag håller med, det var väldigt vad tunna vi såg ut. Ni må tro vad vi hade roligt när vi såg hur fotona blev. Även om minnet är lika tilltuffsat som mitt hår ser ut just från detta tillfället.

Ung, tack syrran!

Snygga bilder på Andra sahligheter Torbjörn. Det var verkligen en riktigt kul resa. Ser redan fram emot nästa. När nu den kan bli.

Anonym sa...

En radda snygga bilder av en ruggigt trevlig resa. Hur jag lyckades ta def-foto nummer två är fortfarande en gåta.

Cheers mates!