måndag, april 05, 2010

Efter regn kommer solsken





Vad säger man? Jo, världsklass! Tänk att solen skulle komma fram lagom till påskdagarna i Grebbestad. Mycket mer än det kan man inte önska av livet. För är det något man ser fram emot som motionslöpare så är det att ta första svängen i kortbyxor längs havsbandet under påsken. 24 kilometers löpning på långfredagen var en av mitt livs skönaste. Att de 13 kilometrarna på påskdagen sedan var desto tyngre tar jag med ro.


Fågelsången och vågskvalpet växlades med Louie and the Lovers i öronen. Aldrig har deras musik passat bättre än under denna helg. Deras något ödesmättade solskensmusik med stämsång och Creedence gitarrer är helt grym.


I övrigt var det också en mycket fin påsk. Vårfloden gjorde att bäckarna var perfekta att leka i, det fanns bokläsningstid, påskparaden är tradition, svärmors mat klassisk och till och med världens tråkigaste syssla, att dammsuga bilen var rätt behaglig.

3 kommentarer:

Syrran sa...

Låter som en underbar helg. Här har det varit huset fullt hela helgen, härligt.

Anonym sa...

Härliga bilder o läsning. Du verkar vara i fullständig harmoni nuförtiden. Du bekräftar/gör reklam för familjelivet på ett bra sätt...Trots 37 km löpning samma helg - Imponerande!

Cykelvägarna bör breddas i Grebbestad/ Röde Orm

Mattias sa...

En sista rom/cola och smala cykelvägar är inte fullständig harmoni:)