söndag, oktober 17, 2010

Honky-tonk liv

Man får sig en tankeställare när morgontidningen ligger på hallgolvet när man kommer hem efter en utekväll. Oj då, är klockan verkligen så mycket. Och man vet att nu kommer man få leva med en stor trötthet i ett antal dagar innan man är i kapp igen. Men det går så klart an när det varit lyckat. Upplägget, som vi sju festdeltagare hade, var en succé.

Först intensivpass på Friskis. Det är alltid härligt att rensa kroppen och man tog i lite extra när man visste att kroppen skulle få i sig en större mängd onyttigheter under kvällen. Nästa anhalt var den libanesiska restaurangen Chateu Beirut. Deras meze med en massa smårätter var gudomligt goda. Härliga samtal flög över borden och att det ämnet som gick igenom mest ingående var stokkok av barnmat är ett tidens tecken. Efter maten behövdes en kort promenad, och kasta upp ett mynt i luften, så det var alldeles lagom att promenera till Kellys. Väl där så är det lätt att trivas bland billig öl och billiga drinkar. Och framförallt härliga vänner att skåla med, särkskilt som man inte träffas så ofta.

Sedan föll klubbvalet på Klubb Porten på Yaki-Da. Till en början var det ingen vinnare. Visserligen härliga lokaler men lite folk och fel musik. Men vi bestämde oss för att köra på och hoppades att det skulle bli fart. Det tog sin tid men till sist small det till, både berusningen, musiken och människorna blev vackrare. Det blev dans fram till 04 tillsammans med stans innefolk. Men spelas det Håkan x 4, Primal Scream, Friday I'm in love, Shorline och annat gött så kan jag frottera mig med vem som helst.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bra recenserat o tack för sällskapet. Det var en härlig kväll. Johan var en bra Moderator vid middagsbordet också:)

Andreas

Mattias sa...

Tack själv!