torsdag, september 20, 2007

Facebook

Nu har jag varit ägare till ett Facebook-konto någon vecka. Kan någon vara snäll och förklara för mig vad som är bra med det.

Var ligger tjusningen med att läsa andras mailkorrespondens?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fördelen med fejsboken är att du enkelt kan få kontakt med vem som helst som du eventuellt tappat kontakten med. Ett exempel..Du har fortfarande kontakt med en gammal barndomsvän/klasskompis eller ett par st, men många av de andra från den tiden har du ingen koll på... men ändå nyfiken på vart dom tog vägen? Då kanske nån av dina vänner har det. Du känner Albin och har honom på din friends-lista som i sin tur har Agnes upplagd som vän..som du oxå känner som förr men inte nu..Och då kan du välja bli vän med henne, och då får du möjlighet att se hennes upplagda vänner. Och hon har i sin tur kontakt med Asta,Alma,Anna som du körde ryska posten med och inte hört eller sett av på 27 år.
Och dom i sin tur....bla..bla.
Ett enkelt o avslappnat sätt att och ta upp kontakten igen eller bara checka läget med många.

Nu när alla är i stort sett upplagda är det grymt forum.
Funkade inte så värst för ett halvår sen.
Men alla quiz,ikoner,nicknames är bara för jobbigt.

Såg precis på aftonbladet.se att Fotboll på amatörnivå är bättre träning för kroppen än Löpning.
Fan så rätt.
Forza GFF 2008 :)

Andreas

Anonym sa...

Jag har också väldigt svårt att se några större tjusning, men ändå är det svårt att låta bli att gå in på sidan ... borde nog aldrig börjat med det.

Om Andreas läser detta - lita aldrig på Aftonbladet (kanske får skriva det på hans Facebook vägg - bra något att använda Facebook till)

Torbjörn