fredag, december 04, 2009

Jag hörde trummorna på stan

Den här måste ju alla se. Sveriges bästa band med Kärlekens tunga i en fantastisk version. Det finns inte superlativ nog. Men jag är också något skadad.

När jag ser den kan jag omöjligt förstå att jag tvekat, detta eftersom jag sett dem 6 gånger på knappt två år, att köpa biljett till deras gbg-spelning om två veckor. Det är klart att det ska bli en sjunde gång. Biljetten är nu köpt:)

6 kommentarer:

Unknown sa...

nice video, jag åkte förbi Fridhemsplan två gånger i torsdags (samma dag som de tydligen spelade). Tyvärr klickade visst min intution och jag fick inget spontan infall att hoppa av tåget, surt... :-)

Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Unknown sa...

By the way, blev inspirerad och bokade två rum (ett till er) till Stockholm Marathon helgen. Fanns inte så många stora rum kvar. Bokar av ifall vi hittar något billigare/bättre... Nu ska jag springa hem från jobbet :-), vi hörs...

Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Mattias sa...

Det hade varit suveränt om du flimrat förbi i publiken. Och synd att du missade det. Eldkvarn är nog de bästa gatumusikanter man kan se.

Bra att du bokat. Jag har inte hunnit kolla upp ngt mer. Jag bara löptränar! Nä, det gör jag verkligen inte. Men det ska bli, måste bli, rejäl skräpning från nu.

Unknown sa...

mm, känns som om jag är lite delaktig, jag passerade ju ändå förbi.