söndag, januari 18, 2009

Nedtrappning

Från nu kommer den här bloggen bara att uppdateras på söndagar. Övriga dagar tänkte jag dansa med vinden och se vart den tar mig.

3 kommentarer:

TS sa...

Låter spännande, "allt är vind" som Le Clezio skriver, men oj vad vi kommer att få vänta på 1001 album, böcker och filmer.

Låt oss säga att du recenserar ett alster varje söndag i så fall dröjer det 2 870 veckor till det är komplett. Det är samma som 55 år. Du kommer således att vara i den aktningsvärda åldern av drygt 90 år.

Jag föreslår att du håller upp tempot med en bok-, skiv- samt filmrecension i veckan. Då dröjer det bara drygt 20 år. Det kommer att gå fort, tiden flyger ... och vinden dansar.

// Torbjörn

Mattias sa...

När skiva 1001 är avklarad så lovar jag att ställa till med en brakfest. Vi får väl se om jag hamnat på hemmet innan dess.

Festerna för bok och film 1001 kommer antagligen ske där vi hamnar efter jordelivet. Vi får väl hoppas att vi hamnar på samma ställe.

Andreas sa...

Håller med! Blir en lång väntan på att läsa om Kents skivor på 1001 album..för dom lär väl ligga runt topp 5 gissar Jag..haha.
Men låter sunt med ett nedtrappande i bloggandet, nu ökar väl servicen till biblioteksbesökarna ;)
Men kommer sakna berättelser om biobesök, bensinstationsvårtgårdar, lyktstolpetvångstankar m.m.