tisdag, oktober 23, 2007

Sambassadeur - Göteborg, Pustervik 20/10-07

Lördagkvällens äventyr forsatte på Pustervik. Två konserter på samma kväll gjorde att det blev känslan av en minifestival. Stämningen blev också därefter.

Sambassadeur har något på gång. Nya skivan Migration är kanon och bandet har tagit ett rejält kliv framåt. Tyvärr blir konserten något rumphuggen då ljudkillen verkligen inte fick till det. Sången hördes nästan inte alls. Bandet spelar på för fullt men publiken hör inte den viktigaste ingrediensen, Annas sång. Det ser också lite nervöst ut på scen. Kanske är det nerver i och med hyllningarna för ny skivan. Det är läge att se bandet igen när de fått ihop ljudet och de nya låtarna spelats live några gånger till.

Kvällen var dock inte över med konserten utan discjokeyn visade fin form. Detta ledde till dans i några timmar. Dansgolvet på Pustervik var verkligen fullsmockat. Jag förstår det när man spelar Van Morrison, Elvis, Sahara Hotnights och en massa andra hits. Musiken plus trevligt sällskap gjorde att det blev en riktigt lyckad utekväll.

Inga kommentarer: