måndag, februari 13, 2012

40-års tecken del 4

ÅÅÅÅhhhhhh vad skönt att få sex. När man blir äldre behöver man helt klart mer. Man är bättre på det, ser nya möjligheter, blir inte lika rastlös och kan hålla på längre. Förr var man kanske lite ivrig och skulle göra allt på en gång. Nu när man får mer tid kan man göra det avslappnat och mer utdraget. Kanske blir det läge att göra det utomlands. Det är alltid spännande. Men det går bra att ligga på en kobbe i skärgården också.

Man får ju nya intressen och hittar nya infallsvinklar. Så länge man har fysiken så måste man våga och tänja gränser. Vi får väl se vad detta innebär men kanske ger det helt nya upplevelser. Det jag i alla fall hoppas är att testa nya ställen, positioner och där hitta känslan av att bli ett.

Jag har ju också turen att kära L som vill minst lika mycket som jag. Vi måste våga. Kanske blir det inte alltid som man tänkt sig men när det väl blir det så är det himmelsriket. Spänningsmomentet måste alltid finnas där. Det är inte går inte att sitta på ålderomshemmet och inte upplevt ett och annat.

Ja, ni förstod självklart att det är den sjätte semesterveckan som menas. Göteborgs stad är snälla och ger alla utarbetade 40-plusare en extra semestervecka. Undra vad man ska fylla den med...

Inga kommentarer: