söndag, augusti 19, 2012

Wanderson ler igen

Efter ett år där underprestationen varit total så såg vi idag det berömda leendet igen. Efter segern mot Utsikten på Ruddalen så gjorde Wanderson gärna en high five med Ella på väg ut. Kan det vara vändningen?

11 matcher återstår av serien. Ser man till de senaste matcherna så ser det ändå dystert ut. Spelet i våras var ändå rätt okej och ett antal förluster får sättas på oturs kontot. Men nu så har man varit bortspelade av lag som Giffarna och Åtvidaberg. Då är det illa, mycket illa.

Särskilt Wanderson har varit en gåta. Att han var en så beroende av självförtroende trodde man inte. Det har gjort ont att se hur han valt fel i nästan varje situtation. I varje fall i varje avgörande situation. Hans insats idag mot Utsikten kanske inte spelmässigt imponerade men jag hoppas att han kände hur han fick lite Azaleakraft av Ella.

Det finns egentligen bara en spelare som kan kvittera ut godkänt betyg för säsongen så här långt. Det är Erik Johansson. Hans backspel har imponerat även om han också svajat lite på slutet. Han lär i vilket fall vara förlorad om GAIS åker ut. En spelare av hans klass ska inte spela i superettan. Och tyvärr har jag mycket svårt att se hur laget ska klara sig kvar. Men om bollarna studsar rätt och en total viljeansträngning mobilseras så finns det en liten liten chans.

Inga kommentarer: