fredag, september 25, 2009

Fond memories

Även om det är långt till nästa års Roskildefestival så går jag då och då in på deras hemsida och kollar läget. Det är skönt att både tänka tillbaka och blicka framåt.

För någon vecka sedan hade de en notis om Band Of Horses spelning 2008. Då blev man varm i hjärtat för det var den typ av konsert som bara kan ske på Roskilde. Allt var perfekt och det gick inte att ta miste på att bandet tyckte det också.
Det är ju annars ganska vanligt att band häver ur sig att ”ni är den bästa publiken vi spelat inför” väldigt slentrian mässigt. Men när Ben Bridwell sa det från Arenascenen förra sommaren såg man att han menade det. Det fanns liksom ingen tvekan. Och det visar ju utdraget ur intervjun nedan.

Sidst jeg så jer var på Roskilde Festival sidste år, hvor det så ud som om, I aldrig havde haft det bedre. Var det en helt speciel koncert for jer, eller er I altid så glade på scenen?

– Det var fantastisk!, udbryder Bridwell og fortsætter:

– Det er helt sikkert den bedste koncert, jeg nogensinde har været en del af. Der er fire-fem shows, der har været virkelig specielle i løbet af den tid, Band of Horses har eksisteret, og Roskilde-koncerten er helt klart nummer et. Det var så elektrisk. Der var det her gardin foran scenen, og vi kunne høre publikum klappe vildt i forventning og gå amok. Vi sad bagved gardinet og tænkte: ”Holy shit!” og ”what the fuck!?” Det var meget overvældende, og fra start til slut var det det uden tvivl bedste publikum, vi nogensinde har spillet for. Det var helt exceptionelt, og det er simpelthen umuligt at gentage sådan en oplevelse.

I år så gjorde förresten Fucked Up en likadan spelning. De har också efteråt nämnt att det var deras livs bästa spelning. Det syntes också.


Inga kommentarer: