tisdag, september 07, 2010

West Coast Riot 2010


Två år i rad så har man lyckats boka ett av mina alla tiders favoritband till denna festival. I fjol var det Social Distortion och i år Bad Religion. Trevligt! Men också lite synd för det är närmast omöjligt att få till en riktigt bra stämning på Frihamnspiren. En stor asfaltsyta är vad det är. Bad Religion gjorde ändå en bra spelning. Visst, mycket går på rutin numera men en skön mix av låtar från hela karriären spelades och alla var glada. Annars stod Jello Biafra för den mest minnesvärda spelningen. Han har energi och punkattityd fortfarande.


Bäst på festivalen, förutom att förfesta med de gamla fotbollslirarna Maggan och Johan, var att se de två tjejerna på bilden. De var ett par, och som ni kan se på bilden så var de rätt fräcka. Bredvid dem stod två andra tjejer som också var ett par. Detta paret var typ motsatsen i utseende. Två städade och välklädda tjejer direkt från Alingsås.


Dessa två par verkade ha stämt träff. Att se deras olikheter i utseende försöka enas i en pratstund var underhållande. Jag kunde inte direkt höra vad de sa men det flöt inte på helt enkelt såg man. Då tog punkartjejerna tag i det och började grovhångla med varandra. De andra kollade storögt på samtidigt som de höll varandra i händerna.


Jag gick snart därefter vidare men jag är ännu idag nyfiken på hur historien slutade.

Inga kommentarer: