måndag, april 20, 2009

Paul Revere And The Raiders - Kicks

Visst har han rätt Paul Revere i låten ovan. Det blir allt svårare att hitta kickar nuförtiden. Inga droger eller magiskt flygande mattor hjälper för att hitta paradiset. Och man ska nog tänka sig för en eller två gången om man alltid väljer rätt väg. Men idag hittade jag ett nytt sätt att få kickar på idag, nämligen att vara fotbollstränare i matchsituation.

Våra tjejer gjorde i premiären idag en storartad insats borta mot Jitex på Åbyvallen. Azalea bjöd på ett fint passningsspel, hårda skott, kämpaglöd och en härlig lagmoral. Jitex hade svårt att freda sig men hade en storspelande målvakt.

Helt osannolikt kontrade de in två mål. Men tjejerna repade mod och hämtade upp till 2-2- och pressade på för att göra segermålet. Kanske var det en coachmiss för mitt i pressen åkte vi på ytterligare en kontring som resulterade i baklängesmål och förlust med 3-2.

Efter lite depp, i fem sekunder, efter slutsignalen så var alla glada igen. Och vi tackade Jitex och domaren för en god match med Azalea-ramsan.

Som det kändes dirket efter matchen och även nu lite senare så är jag inne i tränarsvängen för livet. Så makalöst kul var det faktiskt.

Förresten är låten väldigt bra så glöm inte att lyssna på den. Sångarens frisyr kan vara en förebild när jag ska besöka barberaren på onsdag.



Inga kommentarer: