torsdag, oktober 12, 2006

Byta bostad

Nu har vi gjort slag i saken och gått med i förening, Intervac, som erbjuder människor att byta bostad med varandra under semestern. För en summa pengar så får man annonsera på deras hemsida och man får åtgång till alla andra som också vill byta.

När man sitter och söker på olika länder och ser bilderna så blir man otroligt sugen på att ge sig ut att resa. Man drömmer sig bort till alla möjliga ställen. Om det skulle bli något av så hoppas vi på Frankrike, Holland, Italien eller Storbritannien. Idealet vore att hamna nära någon kust för bra badmöjligheter så barnen och Lena kan leka av sig. Kanske kan jag då smita iväg till någon stad och leta vinylskivor utan att de märker det.

Några grannar till oss hade försökt att byta bostad med någon men de hade inte lyckats få till det så man ska kanske inte ha för stora förväntningar. Dät är också mer att ordna med än man tror. Det är inte bara att lämna över nyckeln och säga varsågod. Regler, tider och en massa annat ska fixas. Hursom så är det väldigt spännande att sitta så här i oktober och veta att chansen att hamna nästan varsomhelst i Europa nästa sommar finns. Under de fem dagar vi varit med så har 35 stycken andra bostadsbytare varit inne och kollat upp vår annons. Det känns iallafall lite förhoppningsingivande.

Gå in på www.intervac.com om ni är nyfikna. Man behöver inte vara medlem för att kolla. Dock får man förstås inte fram personnamn och fullständiga adresser på alla som vill byta. Ni kanske t.o.m. hittar vår lilla annons.

Inga kommentarer: